badkar - inbyggt - front - fristående

Med ett par få klick kan du välja mellan över 250 olika badkarsvarianter, få pris, hitta återförsäljare och information om produkterna.

Oavsett om du väljer ett badkar med front, fristående eller inbyggt är alla tillverkade i 3.5 mm tjock formpressad emaljerad stål- ett badkar som håller en livstid!
Och är det något som är viktigt för oss så är det badkarets kvalitet. Därför kommer våra badkar med en 30-årig emaljgaranti.

 

Kör igång genom att välja typ av badkar nedan eller använd badkarsvisualiatorn!

          Att bada badkar

Det finns mycket man kan säga om badkar - men det är svårt att få mer vardagslyx in i badrummet än att placera ett badkar där. Att stänga av telefonen och mailen, sakta glida ner i ett varmt bad, och låta tystnaden ta över - det är avkoppling på riktigt. Badkar har många andra fördelar också, det sliter mindre på kakel och klinker (och minskar risken för vattenskador), det höjer bostadens värde, är en snygg inredningsdetalj och kostar faktiskt inte mer i varmvatten än att duscha! Våra populäraste badkarsmodeller för inkakling ser du nedan! Vill du veta hur man bygger in badkar? Läs vår guide om hur badkar kan kaklas in.

Emaljerat stål, som alla våra badkar är tillverkade av, är ett överlägset material. Varför? Kolla in denna video!

 

 

Badkar för inkakling CayonoBadkar för inbyggnad - PuroOvalt badkar för inkakling - Classic duo ovalDuobadkar för inkakling - Cono DuoModernt badkar för inkakling -  SilenioBadkar för inbyggnad - Classic Duo