Tvättställ underlimmad Silenio
Tvättställ underlimmad Silenio
Tvättställ underlimmad Silenio

Tvättställ underlimmad Silenio

Designad tvättställ för inbyggnad

Bredd

Artikelnummer

3048

Lagerstatus

1 Vecka

8 995 kr

Rek. pris ink. moms

Beskrivning

Silenio tävttställ som harmoniserar vackert med Silenio badkaret. Tvättstället finns i olika utföranden - vägghängd, inbyggnad och toppmonterad.

Tvättstället är designat av Anke Salomon och tillverkas av Kaldewei i Tyskland. Handfatet har en unik design och material - emaljerad stål. Fördelen med emaljerad stål framför porslin är dess hållbarhet och hygieniska yta. Emalj har mindre porer än porslin och därmed fastnar mindre fett, smuts och kalkavlagringar i ett emlajerat tvättställ än i andra material.

Ytan på tvättstället är av typen Easy Clean Finish - detta innebär att smuts, fett, kalk och andra avlagringar inte fastnar så som i traditionella handfat av porslin. Detta gör att du slipper smutsiga, gulnande avlagringar under bottenventilen.

Produkten är designad av Anke Salomon och tillverkas i Tyskland av Kaldewei. Det unika med handfatet är att den är tillverkad i emaljerad stål som är både mer hygieniskt och hållbart än traditionella materialet porslin.
Under tvättstället sitter en ljudabsorberande gummimatta.

Detta underlimmade tvättställ levereras exklusive bottenventil.

Ska detta handfat fällas in i sten eller annat hårt material finns olika digitala ritningar som du kan beställa. Detta förenklar arbetet för te x en stenentreprenör att gör infällningen perfekt.