Puro Duo
Puro Duo
Puro Duo
Puro Duo
Puro Duo
Puro Duo
Puro Duo
Puro Duo
Puro Duo
Puro Duo
Puro Duo
Puro Duo
Puro Duo
Puro Duo

Puro Duo

Kaldewei Puro Duo inbyggnadsbadkar

Storlek

Färg

Artikelnummer

665 med ben, bottenventil och vred

Lagerstatus

2-3 Veckor

19 495 kr

Rek. pris ink. moms

Beskrivning

Snyggt, minimalistisk och skönt att bada i - både för en och två. Ett modernt Duo badkar där man sitter lika bekvämt om man badar själv eller med sällskap.

Badkaret defineras av sina smala kanter och tidsenliga utseende. Badkaret är som alla våra badkar tillverkat i 3,5 mm tjock formpressd emaljerad stål. Detta ger ett badkar som är reptåligt, håller samma färg och lyster och som känns gediget.
Badkaret har 30 års emaljgaranti.

I detta utförande levereras badkaret med ställbara fötter för inbyggnad. Läs gärna ett par tips och tricks för inbyggnad av badkar här. Även bottenventil och vred till överfyllnadskyddet är inkluderat i förkromat utförande - dessa finns även som tillbehör i andra färger - se Bottenventil & Bräddavlopp för badkar i färg.

Våra badkar kommer alltid med ett bräddavlopp, överfyllnadskydd. Vill du maxa baddjupet och inte ha vatten som rinner ut genom bräddavloppet så kan du lägga till tillbehöret Top Fill. Med Top Fill är bräddavloppet permanent stängt.

Vill du se hur badkaret ser ut i "verkligheten"? Använd gärna vår badkars-visualiator för att se hur detta badkar kan se ut när det kaklas in eller installeras med våra snygga fronter.

Badkaret kan kaklas in på flera olika sätt, i nivå, i liv, ovan och under kakel. Bilder märkta med installationsmöjlighet visar hur karet kan kaklas in men bilden är nödvändigtvis inte på just det aktuella karet.

Våra badkar har fått bedömningen "Rekommenderas" av ByggvaruBedömningen då de anses vara hållbara för vår planet, något vi är mycket stolta över! Bedömningen är helomfattande och innefattar både material (kemiskt innehåll), livscykel-aspekter samt leveranskedjor.