Behöver du hjälp? Har du frågor?

Skicka ditt mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort. Eller ring oss på 08 702 07 75, vi svarar normalt sett inom någon minut under vanliga arbetstider. Du kan också maila oss på info@langenfeld.se

Hur kan jag köpa badkaret?

När du konfigurerat klart ditt badkar så ladda ner sammanställningen. Då får du en PDF med de val du gjort och har de nödvändiga artikelnumren för att du ska beställa rätt produkt.
Därefter kan du ta med sammanställningen till en av våra återförsäljare eller lägga till produkterna i din varukorg här på vår sida och beställa produkterna.
Krångligt? Tveka inte att ringa oss, vi svarar normalt sett inom 2-3 minuter på 08 702 07 75 under vanliga arbetstider.

BADKAR MED AVTAGBAR FRONT I SILESTONE

Våra nya badkar med avtagbar front i kompositsten av Silestone är supersnygga och kan enkelt öppnas upp. Det gör det enkelt att rengöra under badkaret. Välj din favoritfärg i konfigurator eller läs mer om våra avtagbara fronter.
Kolla gärna också videon som visar hur enkelt fronterna kan tas på och av från badkaret!

Badkar inbyggnad

Ovan i konfiguratorn kan du välja badkar för inbyggnad eller med avtagbar front. Vi har fler badkar för inkakling än de som visas här. Sugen på att kolla på alla?

Easy Clean Finish

Alla badkar kan väljas med smutsavisande yta - Easy Clean finish. Det är en speciell ytbehandling som görs under produktionen vilket gör att smuts och framförallt fett har svårt för att fastna i badkaret. Badkaret blir mycket lätt att hålla rent. En positiv sidoeffekt är att badkaret blir mindre halt med Easy Clean Finish

Badkar - emaljerad stål

Vi är mycket stolta över att våra badkar är tiillverkade av emaljerad stål. Det är mycket reptåligt, kemikalieresistenta och väldigt tåliga. Läs gärna mer om fördelar med emaljerad stål kontra plastbadkar.

Påfyllning bräddavlopp

Som tillval finns påfyllning genom bräddavlopp. I bräddavloppet finns ett utlopp för vatten, detta utlopp ansluts till en separat blandare som styr vattnets temperatur och flöde.
Påfyllning genom bräddavlopp ersätter därmed en utstickande s k karpip där vattnet annars kommer till badkaret.
Påfyllning genom bräddavlopp finns i en mängd olika färger.

Bottenventil & Bräddavlopp

I standardutförande levereras badkaret tillsammans med bottenvenetil och bräddavlopp (överfyllnadskydd) i kromat utförande. Som tillval finns de i en mängd olika färger. Allt i från trendigt mattsvart till högpolerad Nickel. De är framtagna för att passa ihop med flera olika kranar från olika tillverkare.