Cayono Duo Pergamon

Cayono Duo Pergamon

Badkar för två

Storlek

Färg

Artikelnummer

272400010231

Lagerstatus

4-6 Veckor

11 495 kr

Rek. pris ink. moms

Beskrivning

Cayono Duo är ett snyggt, tidstypiskt inbyggnadsbadkar för dig som vill ha möjligheten att bada två i badkaret.
Cayono Duo defineras av sina raka kanter vilket ger generösa innemått till karet, så att du kan njuta av ett bad utan att det känns trångt. Fullständig måttskiss i produktbladet.
Detta badkar är vårt mest prisvärda duobadkar och levereras i 5 olika blanka färger.

Cayono Duo badkaret finns även i ensitsvariant, där är bottenventilen placerad i ena kortändan, se duschbadkar Cayono för mer info och bilder.

Som alla våra badkar är denna tillverkad av formressad emaljerad stål och kommer med en 30 årig emaljgaranti.
Badkaret kan utrustas med permanent inbränd halkskydd, anti slip ( se bilder), Easy Clean finish, Comfort Level, Sound Vawe och Påfyllning genom bräddavlopp för den som önskar det.

Cayono Duo är ett inbyggnadsbadkar och levereras med bottenventil, breddavlopp i förkromat urförande och ställbara fötter. Som tillbehör finns även bottenventiler i andra färger, se Bottenventiler och bräddavlopp för badkar i färg. Cayono Duo kan också fås med front för den som inte vill kakla in badkaret -se länk; Emaljerad badkar Cayono Duo med front

Vill du se hur badkaret ser ut i "verkligheten"? Använd gärna vår badkars-visualiator för att se hur detta badkar kan se ut när det kaklas in eller installeras med våra snygga fronter.