Classic Duo Oyster Grey Matt

Classic Duo Oyster Grey Matt

Inbyggnadsbadkar för inkakling

Storlek

Färg

Artikelnummer

291500010727

Lagerstatus

4-6 Veckor

24 995 kr

Rek. pris ink. moms

Beskrivning

Kanske det mest sålda Duo badkaret för inkakling i hela Europa.
Badkarets indentiska kortsidor lämpar sig för att vara en eller två i badkaret. Bottenventilen och vredet är självklart placerade i mitten för bästa komfort. Badkaret återfinns i en mängd storlekar för att du ska hitta en som passar för dina behov.

Badkaret är, som alla våra badkar från Kaldwei, tillverkad i 3.5 mm emaljerad stålplåt och kommer med 30 års emaljgaranti och finns i flera olika fäger. Badkaret levereras komplett med ställbara fötter, bottenventil och vred till ventilen i förkromat utförande. Som tillbehör återfinns Comfort Level som stänger till överfyllnadskyddet 5 cm - för extra baddjup. Samt bottenventiler och bräddavlopp i olika färger.

Läs gärna ett par tips och tricks för inbyggnad av badkar här. Och bläddra bland bilderna för att se olika installationsmöjligheter för inkakling av badkaret - i nivå med kakel, ovan kakel, underlimmad och i liv med kakel. 

Måttskiss finns i produktbladet.

Vill du se hur badkaret ser ut i "verkligheten"? Angängd gärna vår badkars-visualiator för att se hur detta badkar kan se ut när det kaklas in eller installeras med våra snygga fronter.