Saniform Plus
Saniform Plus
Saniform Plus
Saniform Plus
Saniform Plus
Saniform Plus
Saniform Plus
Saniform Plus
Saniform Plus
Saniform Plus
Saniform Plus
Saniform Plus

Saniform Plus

inbyggnadsbadkar - badkar för inkakling

Storlek

Färg

Artikelnummer

367 med ben, bottenventil och vred

Lagerstatus

Lagervara Strängnäs

10 995 kr

Rek. pris ink. moms

Beskrivning

Kaldewei Saniform Plus är badkaret som vi har flest storlekar av - hela 11 stycken. Badkaret är prisvärt och är gjort för både dusch och bad. 

Badkaret är, som alla Kaldeweis badkar, tillverkad av 3,5 mm tjockt stål gods med emaljerad yta. 30 års emaljgaranti bävar för att du kan göra det mesta i badkaret utan att det går sönder - tvätta gärna hunden i badkaret, den tål det!

I detta utförande levereras badkaret med ställbara fötter för inbyggnad, bottenventil och vred till överfyllnadskyddet i förkromat utförande (andra färger se Bottenventiler och bräddavlopp i färg).
 
Vill du maxa baddjupet och inte ha ett överfyllnadskydd kan du lägga till vårt tillbehör Top Fill, läs mer om extra baddjup här.

Djupet för detta kar är 41 cm (140x75 och 160x75 finns med extra baddjup - 48cm) och storleken 180x80 har djupet 43 cm.

Badkaret kan kaklas in på flera olika sätt - beroende på vilken utseende man vill ha. Bläddra bland bilderna för att se hur det kan se ut när badkaret kaklas in i nivå, på kakel, underlimmad eller i liv med kakel. Observera att installationsbilderna inte visar det aktuella badkaret utan syftar till de olika installationsmöjligheterna.

Fler tips och tricks om hur bygga in badkar kän du läsa om i vår badkarsguide. 

Vill du se hur badkaret ser ut i "verkligheten"? Använd gärna vår badkars-visualiator för att se hur detta badkar kan se ut när det kaklas in eller installeras med våra snygga fronter.

Våra badkar har fått bedömningen "Rekommenderas" av ByggvaruBedömningen då de anses vara hållbara för vår planet, något vi är mycket stolta över! Bedömningen är helomfattande och innefattar både material (kemiskt innehåll), livscykel-aspekter samt leveranskedjor.